Tribeat Dance Complex

“Keep Dancing & Keep Smiling”

Trine K Valentin Nielsen er indehaver og daglig leder af TriBeat Dance Complex. Hun er derudover også koreograf, underviser, personlig træner & mentor.
Trine har været bosat i udlandet mange år, heriblandt Los Angeles,
Hong Kong, Dubai, London, Qatar, Sverige & Macau hvor hun har arbejdet med & for verdenskendte kunstnere, artister & musikere med koreografi, musik & entertainment
.
Da Trine igen kom retur til Danmark & bosatte sig i Odense, ville hun gerne videregive sine mange års erfaringer med dans & showbusiness. Et sted hvor dans, smil, personlig udtryk & samhørighed fra alle dele af byen er samlet. Et sted hvor der er rum & plads til alle, et sted hvor alle kan føle sig hjemme og en del af TriBeat Family, så deri lå beslutningen om at åbne TriBeat Dance Complex med alle disse fantastiske ting i fokus.
Danseglæden kan igen nævnes, for dette er det vigtigste for Trine & afspejler sig fuldt ud i TriBeat´s varme & velkomne atmosfære.
Budskabet er at alle skal føle sig velkomne & fri til at være og danse lige præcis som den man er og udvikle sig i dansen, med netop sin helt egen unikke person og dansestil.

TriBeat Dance Complex åbnede første gang op for dørene til danseskolen i januar 2020.
Beliggende på Østre Stationsvej 42D, 5000 Odense C, er det let tilgængeligt, både på på gåben, cykel & kommer du i bil finder du en stor p-plads på den modsatte side af vejen.
TriBeat’s lækre ”New Yorker” lokaler er lyse, indbydende & giver en helt fantastisk energi at danse i.
Dans & glæde er højeste prioritet hos TriBeat Dance Complex, hvor alle skal føle sig velkomne, tilpas & er en uundværlig del af ”TriBeat familien” & dennes filosofi.
Der tilbydes dans for alle aldre, fra begynder til elite levels, med masser af muligheder for at optræde & vise sin dansekunst hvis man ønsker.
”Dans er glæde”, ”Keep Smiling”!! -Disse filosofier skinner igennem så snart du træder ind af døren hos TriBeat og noget du helt sikkert vil høre i omtale, for dette er i bund & grund fundamentet i TriBeat Dance Complex & hos Trine K. Valentin Nielsen som er koreograf, underviser & indehaver af TriBeat Dance Complex.

HEELS:

Heels er for dig der gerne vil lære at danse i hæle og føle dig feminin og udtryksfuld. Denne stilart ses på alle de kommercielle scener verden rundt og viser hvor stort et indtryk denne stilart gør. På holdet bliver der gennemgået teknikker for hvordan du skal bevæge dig i skoene, udtryksformer, samt forskellige koreografier. Holdet er tiltænkt alle køn og alle er velkomne til at udtrykke sig gennem dans i heels.

Holdet er tiltænkt 16+

Underviser: Josephine Gram Nørregaard

MODERNE OG JAZZ DANS:

Træning med Modern Move har fokus på glæden ved processen, det personligt udtryk og en sund tilgang til dansetræningen!
Glæden ved processen: Dans skal være lærerigt og sjovt. Sammen skaber vi en god og uformel stemning hvor vi udvikler os, fordi vi giver os hen og lærer af både fejlene og succeserne.
Personligt udtryk: Vi er alle forskellige og det skal vi være! Vi flytter fokus væk fra perfekthedskulturen og målet om at se ens ud! Vi hylder forskellighed og arbejder ud fra vores individuelle kroppe og erfaringer.
Sund træning: En sund tilgang til dansetræning handler om at forstå hvad din krop kan og hvordan den arbejder bedst. Vi fremtvinger ikke bestemte positioner og lign. men arbejder ud fra hvordan din krop er bygget. Alle øvelser og koreografier tilpasses så vi opbygger styrke, smidighed og balance i både krop og sind.
Stilart og danselektionens indhold:
På holdet danser vi både moderne og jazz. Fordelene ved at danse de 2 forskellige stilarter, er at vi prøver forskellige bevægelser, hører forskellig musik og arbejder med forskellige udtryk. Desuden supplerer stilarterne hinanden rigtig godt.
Moderne er stilarten med fokus på individuelt udtryk og historiefortælling via kroppen. Jazz er stilarten der ofte ses i musicals og musikvideoer. Den kan være både Funky, grounded, lyrisk og elegant.
Alle timer indeholder en grundig teknisk opvarmning og vi slutter af med koreografier, som skifter ca. hver 4-6. uge. Inspirationen kommer fra hverdagslivet og med musik kendt fra radioen, både nye og gamle hits. Elevernes ønsker og inputs er altid velkomne, således vi sammen skaber en dansetime vi kan nyde og udvikle os i!

Underviser: MIRA

DANCE FUSION:

Dance Fusion er som navnet siger sammensat af mange forskellige stilarter, som man får lov at udforske, og sammen med fantastiske Szymon som er underviser, bevæger du dig igennem dem alle på lige præcis din måde. På dette hold stilles ikke krav til hvilket niveau du starter på, altså kan du være med som begynder, letøvede eller rutineret, da du vil blive udfordret lige netop der hvor du befinder dig i dansen. Eneste krav er at du gør dit bedste og har lyst til at udvikle dig, ikke blot i niveau men også igennem forskellige danseformer.. Der arbejdes med udtryk og din indre SMILET er keywordet, som det er på alle TriBeat Dance Complex´s hold..Bring out din Sassy, cool, fierce personality.. Dette er HELT sikkert et hold du vil elske.
Undervisningen foregår primært på engelsk.

Holdet er tiltænkt 14+ år

Underviser: SZYMON

Velkommen til SANDRA som er danseinstruktør i TriBeat Dance Complex. Sandra underviser i mange stilarter, blandt andet Girly Style, Dance Hall, hip hop & børnedans. Sandra er en super dygtig & smilende instruktør som underviser alle aldre & niveau. Hun kan desuden opleves til opvisninger med Trine & TriBeat Performance Crew.